بازسازی چیست؟

بازسازی

لیست خدمات بازسازی

دنبال بازسازی چه مکانی هستی؟

بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی ساختمان در دنیای پر زرق و برق امروز از اهمیت بسیاری برخوردار است. اولین چیزی که در بازسازی ساختمان مهم است توجه به کاربری ساختمان می‌باشد. سبک دکوراسیون داخلی، مدت زمان بازسازی، مصالح مورد نیاز و همچنین میزان هزینه در بازسازی ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و همچنین خانه‌های ویلایی می‌تواند متفاوت بوده و جزئیات مخصوص به خود را داشته باشد.

لازم به ذکر است که هیچکدام از پروژه‌های اجرایی شبیه به یکدیگر نخواهند بود زیرا به طور کامل برای هر کارفرما با توجه به روحیات، سلیقه و نیازمندی‌های ایشان، طراحی جداگانه‌ای انجام می‌شود. در این مطلب می‌توانید هر آنچه که باید در مورد بازسازی ساختمان بدانید را مطالعه نمایید و اطلاعات خود را پیش از اقدام به بازسازی خانه تکمیل کنید. چرا که عمل بازسازی پر از خرده کاری و جزئیات می‌باشد که به طور مستقیم در کیفیت کار اثرگذار خواهد بود.

بازسازی چیست؟

بازسازی به معنای تعمیر و نو کردن خانه‌های قدیمی می‌باشد. حداقل پس از سپری شدن 10 سال از عمر ساختمان ظاهر ساختمان، لوله‌ها و قسمت‌های مکانیکال ساختمان ممکن است دچار آسیب شده و در برخی موارد عملاً نتوان از آن استفاده نمود. در این صورت با انجام فرآیند بازسازی می‌توان باز از سکونت و کار در آن ساختمان لذت برد و آسایش و امنیت داشت. با این تفاسیر می توان برای بازسازی خانه مباحث زیر را بیان نمود

هرچه خانه قدیمی‌تر و ویران‌تر باشد، بازسازی که باید روی آن انجام شود عمیق‌تر، تخصصی‌تر و متقابلاً پر هزینه‌تر می‌باشد. قابل ذکر است که سطحی‌ترین نوع بازسازی خانه نیز همان رنگ و نقاشی خودمان است که تقریبا هر دو سال خانه را از این رو به اون رو می‌کند.

تفاوت بازسازی و نوسازی در چیست؟

یکی از مشکلاتی که در صنایع ساخت و سازهای ساختمانی و تعمیرات وجود دارد این است که به اشتباه عبارات بازسازی، نوسازی را به جای یکدیگر به کار می‌برند. این در حالی است که تمامی عبارات گفته شده کاملا با هم متفاوت هستند، هر کدام اهداف و فرآیند و پیش نیازهای خاص خودشان را دارند.

به همین دلیل به عنوان گروه معماری فعال در زمینه مدیریت ساخت و نظارت بر اجرای پروژه‌های ساختمانی مختلف در نقاط مختلف کشور، به بررسی تفاوت بازسازی و نوسازی و همچنین فرق آنها با به‌سازی و مرمت بپردازیم، قبل از اینکه به بررسی تفاوت بازسازی با نوسازی بپردازیم ابتدا باید با مفهوم هر کدام آشنا شویم.

قبل از اینکه به بررسی تفاوت بازسازی با نوسازی بپردازیم ابتدا باید با مفهوم هر کدام آشنا شویم.

منظور از نوسازی ساختما (Renovation)، بازگرداندن فرم فعلی ساختمان به حالت بهینه‌تر است. به عنوان مثال جایگزینی و ارتقای اجزای فعلی برای رسیدن به استانداردهای معماری موجود، نوسازی است.

در واقع نوسازی به معنای نوکردن فضا است. برخی از تغییراتی که باعث می‌شوند ظاهر ساختمان تغییراتی داشته باشد نوسازی بنا است. در نوسازی ساختمان؛ ساختار کلی بنا تغییری نمی‌کند و ایجاد نمای نو و زیبا هدف نوسازی بنا است. اغلب پروژه‌های نوسازی ساختمان مربوط به فضاهای داخلی است .معمولا پروژه‌های نوسازی با هدف افزایش ارزش ساختمان در مرحله فروش انجام می‌شوند.

  • بازسازی با تغییر فرم و دکوراسیون و طراحی اولیه ساختمان همراه است در صورتی که نوسازی اینطور نیست
  • نوسازی نیاز به مجوز شهرداری ندارد اما برای انجام برخی تغییرات در بازسازی ابتدا باید مجوز گرفت
  • نوسازی با بودجه بسیار کمتری قابل انجام است و سریعتر انجام می شود
  • معمولا ساختمان هایی که فرسوده شده‌اند و از عمر مفید آنها گذشته یا به دلیل برخی حوادث و بلاهای طبیعی فرم ساختمان به هم ریخته و یا در مواقعی که به طراحی مجدد و تغییر کاربری یک فضا یا ساختمان نیاز باشد باید بازسازی انجام شود در حالی که نوسازی این گونه نیست
  • در بازسازی ویلا و کلیه ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری هدف اصلی افزایش استحکام و عمر بناست در حالی که نوسازی بیشتر روی جنبه‌های زیبایی ظاهری و جایگزینی بخش‌ها و ساختارهای فرسوده و از کار افتاده با نمونه های جدید تمرکز دارد

چنانچه هنوز هم شک دارید که ساختمان فعلی شما به بازسازی یا نوسازی احتیاج دارد کافی است تماس گرفته و یا اطلاعات خود را در سایت ثبت نمایید می‌توانید. در طی مشاوره براساس انتظارات و نیاز شما، میزان بودجه و زمانی که در اختیار دارید و همچنین گستره تغییرات، سن ساختمان و نقشه آن و نوع کاربری، برنامه‌های آینده برای ساختمان بهترین گزینه پیشنهاد خواهد شد.

فرآیند نوسازی از لحاظ معماری و مهندسی شامل چه مواردی می‌شود؟

برای انجام نوسازی ساختمان ابتدا مواردی مثل سن ساختمان، شرایط موجود و ساختار آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. از لحاظ مهندسی و معماری فرایند نوسازی شامل:

1- طراحی و برنامه‌ریزی: در این مرحله قسمت‌هایی از ساختمان که به نوسازی احتیاج دارند مشخص شده و طراح یک شمای کلی از آن تهیه می‌کند.

2- ترمیم و مرمت : در این مرحله ساختارهایی که آسیب دیده‌اند یا از بین رفته‌اند به فرم اولیه خودشان بر می‌گردند. به عنوان مثال اگر تجهیزات نورپردازی یا لوله‌کشی آسیب دیده باشند، ترک‌هایی روی دیوار ایجاد شده باشد یا نیاز به تقویت سقف قدیمی ساختمان باشد در این مرحله انجام می‌شوند

3- زیباسازی و دیزاین: این مرحله با هدف بهبود و ارتقای کیفی و ظاهر فضای داخلی انجام می‌شود. مثلا نقاشی دیوارها، پرداخت‌های سطحی قسمت‌های چوبی، پوشش کف، کاشی کاری‌ها، تغییر چیدمان منزل و ساخت مبلمان و دیوار پوش‌ها به انواع سبک‌ها در این مرحله انجام می‌پذیرد.

بازسازی بهتر است یا نوسازی؟

آنچه که مشخص کننده این موضوع است بستگی به وضعیت ملک شما و میزان خرابی و فرسودگی و یا عدم احساس آرامش در خانه فعلی دارد. به عنوان مثل ممکن است شما نیاز به تغییر اندازه سرویس و گذاشتن وان و جکوزی داشته باشید که این مستلزم حذف دیوارهای غیر باربر و تغییر پلان بوده و زیر نظر گروه فنی بایستی صورت بگیرد که در مقوله بازسازی جای می‌گیرد.

بازسازی ساختمان شامل تعمیرات اساسی و تغییرات کلی ساختمان می‌شود. برخی از آنها عبارتند از:

  • تقویت ساختار کلی ساختمان
  • تعمیر ساختار سقف و یا کف ساختمان
  • تعمیر دیوارها و یا جابجایی دیوارهای غیرباربر
  • رفع مشکلات تاسیساتی ساختمان
  • جابه جایی راه پله

نوسازی شامل موارد جزئی‌تر می‌شود که برخی از آنها عبارتند از:

  • تعویض کابینت‌های آشپزخانه
  • تعمیر و یا تعویض کفپوش ساختمان
  • نصب سقف کاذب و کناف و …
  • تغییر و تعویض شیرآلات
  • تغییر دستگیره‌های در
با ما در ارتباط باشید
جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید
شماره تماس واتس اپ

بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی

بازسازی و دکوراسیون داخلی دو موضوع جدا از هم اما مکمل هم هستند. غالباً افراد در هنگام بازسازی و تعمیرات آپارتمان خود به دنبال نظر و ایده‌هایی برای دکوراسیون داخلی منزل و استفاده از حداکثری فضای خانه خود می‌باشند. بنابراین بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی هر دو در راستای تغییرات اساسی و کاربردی در خانه حاصل می‌گردد.

به عبارتی دیگر می‌توان بازسازی را مرحله اول کار و طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی را مرحله دوم کار، برای تبدیل فضای موجود به فضای دلخواه و لوکس، دانست. . البته ذکر این نکته هائز اهمیت است که مابین طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی یک تفاوت کوچک وجود دارد.

طراحی داخلی مربوط به بنا و ماهیت کلی محیط می باشد و در مقابل دکوراسیون داخلی مربوط به چیدمان و فضاسازی در محیط است. پس می‌توان گفت مراحل داشتن یک خانه باب میل و زیبا شامل طراحی داخلی، بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی خواهد شد

رابطه مستقیم طراحی با بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی

طراحی اولین بخش اصلی بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی می‌باشد. یک طراح ماهر وظیفه دارد درخواست‌های کارفرما یا آنچه که در تصورات اوست را با توجه به ضوابط و آیین نامه‌های اجرایی پیاده سازی نماید. همچنین با توجه به نقشه و پلان اولیه طرح‌های اصولی که بنا بر تجربه در ذهن دارد را به صورت پیشنهاد به کارفرما ارائه دهد که در نهایت نیز طرح تایید شده از جانب کارفرما به مرحله اجرا می‌رسد. بنابراین می‌توان گفت طراحی فرآیندی است که به کار بازسازی جهت می‌دهد تا اکیپ‌های اجرایی نیز با مهارت‌های خود بتوانند به نحو احسن کار بازسازی خانه را پیش ببرند. اما متاسفانه برخی افراد به دلایل مختلف مانند، کاهش هزینه و زمان، مرحله طراحی را به طور کلی حذف نموده و با یک طرح ذهنی کار را آغاز می‌کنند که صد البته، به کرات شاهد هستیم که کارفرما به دلیل نداشتن طرح مشخص و اکیپ بازسازی ماهر، علاوه بر هزینه‌های چند برابری، مجبور شده تا در وسط کار نیروهای مجربی را جایگزین نیروهای ضعیف قبلی نماید.

تفاوت بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی

قطعاً با دانستن تفاوت‌های بسیار کوچکی که میان بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی وجود دارد، می‌توانید در مورد فضای مورد نظر خود که تصمیم بر تغییر آن دارید بیش از گذشته آگاهی داشته باشید. خالی از لطف نیست که بدانید گاهی اوقات در فضاهای محدود نیازی به اجرای دکوراسیون داخلی نمی‌باشد و تنها با یک بازسازی اصولی و با کیفیت، کار به پایان می‌رسد. در مقابل نیز در برخی موارد فضاهایی وجود دارند که به بازسازی احتیاج نداشته و تنها با اجرای دکوراسیون داخلی مناسب، تغییرات لازم برای یک زندگی در محیطی زیبا و لوکس تر فراهم می‌گردد. اگر بخواهیم تفاوت بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی را به بیانی دیگر بازگو کنیم، باید بگوییم این دو کلمه هم از نظر معنی لغوی و هم از نظر نوع فرآیند اجرا با یکدیگر متمایز هستند. بازسازی به معنای دوباره سازی چیزی است که نیاز به تعمیر دارد و یا به تغییر فضاهای مختلف در خانه اتلاق می شود. به طور مثال می‌توان تعویض جای آشپزخانه با اتاق خواب(در صورتی که از نظر اجرایی و انشعابات مشکلی نداشته باشیم) را برای این عمل نام برد. در مقابل دکوراسیون داخلی به معنی هماهنگ سازی رنگ‌ها، اثاثیه و آیتم‌های دکوراتیو است و نوع چیدمان و تفکیک فضا به واسطه المان‌های مختلف را در بر می‌گیرد.

نکات مهمی که باید قبل از بازسازی بدانید!

1- وقتی تصمیم به بازسازی یک بنا می‌گیرید؛ پس از آن نوسازی ساختمان هم انجام خواهد شد. یعنی این دو نوع پروژه، همیشه جدا از هم و متفاوت نیستند. شاید بتوانیم بگوییم که مقیاس کار نوسازی کمی کوچکتر از بازسازی است و پس از آن انجام می‌شود.

2- شما به عنوان کارفرما، لازم است قبل از شروع کار در رابطه با زمان حدودی انجام پروژه و تحویل نهایی، با شرکت مجری صحبت کنید.

3- نیازها و خواسته‌های خود را در نظر داشته باشید تا بتوانید به راحتی به طراح بگویید که دوست دارید چه تغییراتی در ساختمان شما ایجاد شود.

4- با توجه به عدم ثبات قیمت‌های بازار، بهتر است کمی منعطف باشید و با آگاهی از قیمت‌های روز، تغییر قیمت برخی از مصالح برایتان مسئله ساز نباشد.

5- در مورد جزئیات تغییرات و طرح‌های ارائه شده توسط طراح، به توافق قطعی برسید تا در حین اجرا با مجری به اختلاف نظر برخورد نکنید.

6- به میزان بودجه خود توجه داشته باشید؛ در صورتی که بودجه محدودتری دارید، می‌توانید برای ایجاد تغییرات به نوسازی بنا راضی باشید.

7- اجرای کارهای بازسازی و نوسازی ساختمان خود را به شرکت‌های معتبر معماری و دکوراسیون داخلی در این زمینه بسپارید تا از کار نهایی راضی باشید.

دلایل بازسازی

گاهی فکر بازسازی از پوسیدگی لوله‌های تاسیساتی نشات می‌گیرد، به این صورت که با تعویض لوله‌ها کارفرما مجبور می‌شود دیوارهای نم گرفته و کف‌هایی که کنده کاری شده‌اند را با متریال جدید بازسازی کند.

به طور خلاصه کل فرآیند بازسازی، علاوه بر اثرات مثبت و حس خوبی که برای بهره‌بردار ایجاد می‌کند، در دنیای امروز و با توجه به محدودیت منابع و آلودگی زیست محیطی، به عبارتی مقرون به صرفه‌ترین مسیر برای داشتن حداقل‌ترین ایدآل هاست.

بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی می تواند دلایل متعددی داشته باشد که از مهمترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

کلی مطالب و نکات تخصصی در اینستاگرام ما منتظر شماست!

آیا برای بازسازی ساختمان نیاز به اخذ مجوز می‌باشد؟

اگرتعمیرات غیر اساسی باشد نیازی به اخذ مجوز نمی‌باشد یعنی همان عملیات نوسازی که شامل موارد جزئی‌تر می‌شود. برخی از آنها عبارتند از:

  • تعویض کابینت‌های آشپزخانه
  • تعمیر و یا تعویض کفپوش ساختمان
  • نصب سقف کاذب و کناف و …
  • تغییر و تعویض شیرآلات و فرنگی و روشویی
  • تغییر دستگیره‌های در
  • رنگ زدن دیوارها

اگر تعمیرات اساسی باشد نیاز به مجوز دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • بازسازی مشاعات ساختمان که علاوه بر جلب رضایت تمامی ساکنین باید از شهرداری مجوزهای مخصوص دریافت نمود.
  • تغییرات در راه پله
  • احداث و یا بازسازی آسانسور
  • عوض کردن نمای ساختمان (هرگونه تغییر سایز، رنگ و جنس متریال در نما و مشاعات باید با شهرداری هماهنگ شود.)
  • عریض کردن پنجره‌ها
  • مسقف کردن نورگیر

چک لیست بازسازی

داشتن لیستی از کارهای بازسازی و مراحل انجام کار در پروژه‌های بازسازی و نوسازی جهت مدیریت زمان و هزینه ‌ضروریست. روش کار به این صورت است که پس از بازدید اولیه در مرحله مشاوره، جهت مشخص شدن سبک مورد دلخواه و نیازهای کارفرما، چک لیستی که در اختیار شرکت مجری می‌باشد مورد بررسی و تطبیق با بازدید قرار گرفته و بر مبنای آن مبلغ تقریبی انجام کار نیز مشخص می‌گردد. مختصری از آیتم‌های چک لیست شامل موارد زیر می باشد:

مراحل بازسازی

مراحل بازسازی

مراحل بازسازی در شرکت های مختلف ممکن است متفاوت باشد اما به طور کلی شامل موارد زیر می‌‌شود:

1- بازدید اولیه

در این مرحله پس از تماس کارفرما با شرکت و توضیح در مورد مشخصات و نیازمندی‌های پروژه موضوع توسط مدیریت شرکت مورد بررسی قرار گرفته و بازدید اولیه فوری توسط کارشناسان صورت می‌پذیرد.

2- مشاوره، بررسی چک لیست و تعیین قیمت و مذاکره در جلسه با کارفرما

تکمیل چک لیست و تعیین سبک بازسازی مرحله سوم از این فرآیند می‌باشد. در این مرحله چک لیستی توسط مهندس خدادادی برنامه نویسی شده که بر اساس آن، با توجه به سبک بازسازی کارفرما و نوع متریال و مصالح ساختمانی مورد استفاده، هزینه تقریبی به کارفرما اعلام می‌گردد .

3- عقد قراداد به صورت پیمان مدیریت و استارت کار بصورت عملیاتی

4- ارسال تیمی از کارشناسان شرکت (کارشناس طراحی، سازه، تأسیسات و سازنده کابینت کار) جهت بررسی فنی و مشخص شدن اشکالات و محدودیت‌های پروژه

5- آماده شدن طرح سه بعدی و چک کردن با کارفرما

تهیه فایل سه بعدی از فضاها یکی از مراحل جذاب و شگفت انگیز از لیست کارهای بازسازی می‌باشد که هم برای گروه طراحی و هم برای کارفرمای گرامی تازگی دارد. در این مرحله با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته سه بعدی، درخواست‌های کارفرما به صورت واقعی مدل سازی می‌شود و کرکسیون‌هایی برای تایید طرح نهایی و قابل اجرا انجام خواهد شد.

6- تهیه برنامه زمانبندی و ارسال به کارفرما

با توجه به مساحت پروژه، تعداد آیتم‌های کاری و سبک انتخابی کارفرما برنامه زمان‌بندی تهیه و به کارفرما ارسال می‌گردد

7- شروع اجرا طبق زمان‌بندی

با تایید طرح نهایی توسط کارفرما، عملیات های اجرایی و عمرانی آغاز می‌شود. این عملیات شامل: تخریب، فضاسازی، ساخت، خرید مصالح و تجهیزات و اجرای دکوراسیون داخلی می‌باشد که توسط اکیپ ماهر و کارآزموده شرکت و با حضور و نظارت تمام وقت مهندسین شرکت باید انجام گردد.

در این مرحله غالبا به دلیل داشتن نیروی مجرب که در استخدام شرکت می‌باشند، بصورت همزمان، پروژه در قسمت‌های مختلف خانه انجام و طبق تجربه پروژه، زودتر از موعد بصورت کیفی به اتمام می‌رسد.

مدت زمان بازسازی چقدر است؟

معمولاً زمان بازسازی ساختمان بستگی به خواسته‌های کارفرما، سبک مورد دلخواه، تعداد آیتم‌های بازسازی، متراژ محیط، حجم پروژه و میزان فرسودگی ساختمان دارد. در برنامه زمان‌بندی باید موارد جزئی را نیز در نظر گرفت تا بتوان در مدت زمان مشخص شده، طرح را به صورت اصولی اجرا کرد. به طور مثال زمان انجام بازسازی یک خانه 200 متر مربعی بین 2 تا 3 ماه می‌باشد

هزینه بازسازی چقدر است؟

هزینه بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی ساختمان بستگی به عوامل مختلفی دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

نکته: پیشنهاد می‌کنیم پیش از اقدام به بازسازی ساختمان، بودجه خود را مشخص کرده و با گرفتن مشاوره از کارشناسان این حرفه، کار خود را آغاز کنید. بدون شک انتخاب یک تیم اجرایی با سابقه که اصطلاحاً زیر و بم بازار را می شناسند و در انتخاب و خرید مقرون به صرفه مصالح با کیفیت سررشته داشته و متریال اصل را از مصالح و متریال فیک می شناسد، می‌تواند در صرفه جویی هزینه‌های ناشی از بازسازی بسیار موثر باشد.

هزینه طراحی قبل از بازسازی

توجه داشته باشید، نداشتن طرح و نقشه ی قبلی یک اشتباه رایج در اجرای دکوراسیون داخلی منزل می‌باشد که وقت و بودجه کارفرماها و مجریان را هدر می‌دهد. خرید مبلمان بدون طرح اولیه و بدون در نظر گرفتن فضای خانه و ایجاد فضاسازی می‌تواند بزرگترین اشتباه باشد. چرا که اگر بدون نقشه قبلی اقدام به خرید مبلمان کنید به طور حتم مبلمانی می‌خرید که در نهایت مناسب و متناسب با آن فضا و مکان و به سبک معماری اجرا شده نمی باشد.

در این صورت است که علاوه بر هدر رفتن بودجه و وقت شما آن دکور نه تنها مورد پسندتان واقع نخواهد شد بلکه کارایی چندانی نیز برایتان نخواهد داشت.در اینجاست که ارزش طراحی را بهتر متوجه می شوید.

در مورد تعیین هزینه طراحی در بازار کار این صنف تقریبا بصورت توافقی و سلیقه‌ای عمل می‌شود‌. اما در گروه معماری مهندس هاله خدادادی در پروژه‌های بازسازی که طراحی و نظارت و اجرا به این شرکت واگذار می‌گردد، هزینه طراحی بر اساس تعرفه‌های اصناف با پنجاه درصد تخفیف محاسبه می‌گردد. 

راهنمای انتخاب بهترین شرکت بازسازی

بازسازی بهینه و رضایت‌بخش نیازمند همکاری مشترک با یک شرکت بازسازی ساختمان است تا شما بتوانید در ازای هزینه‌ای که برای این کار پرداخت می‌کنید، نتیجه‌ای مطلوب بگیرید. به منظور نحوه انتخاب بهترین شرکت جهت واگذاری پروژه خود به نکات زیر توجه نمایید:

1) شرکت دارای جواز معتبر باشد.

2) محل شرکت مشخص باشد. از عقد قراردادهای سر پایی و یا در کافه و لابی بپرهیزید.

3) شرکت طراح و یا تیم طراحی متخصص داشته باشد.

4) شرکت دارای تیم اجرایی ثابت، متخصص و مطمئن باشد. متاسفانه بسیاری از شرکتها و مجریان از کارگرهای ناشناس و روزمزد استفاده می‌نمایند که علاوه بر عدم انجام غیر کیفی کار مخاطرات دیگری را به همراه دارد.

5) به شیوه مشاوره قبل از قراداد دقت نمایید.

6) تصاویر و نمونه کار شرکت را جهت اطمینان درخواست نمایید.

7) از به روز و مدرنیته بودن تخصصی تیم اطمینان حاصل نمایید.

قرارداد پیمان مدیریت جهت بازسازی چیست؟

یکی از مهمترین مزایای قرادادهای مدیریت پیمان این است که کارفرما می‌تواند هزینه‌های صرف شده برای بازسازی ساختمان را در طول عملیات، نظارت و مدیریت نماید. روش کار به این صورت است که شرکت مجری مسئولیت انجام کلیه امور عمرانی و معماری و بازسازی و نوسازی را به عهده دارد و مسئول تهیه مصالح و استخدام نیروی کار و استادکاران می باشد، اما مسئولیت پرداخت هزینه ها بصورت توافقی (تنخواه یا هفتگی) با کارفرماست.

در ازای انجام پروژه حق الزحمه شرکت مجری بصورت درصدی از خرج‌کرد پروژه ( که بصورت توافقی می‌باشد و در زمان عقد قرارداد مکتوب شده است) به تدریج و حین تحویل قسمت‌های مختلف پروژه توسط کارفرما واریز می‌گردد.

معمولا این نوع قراداد به عنوان مطلوب‌ترین روش انعقاد قراداد برای پروژه‌های نوسازی تلقی می‌شود زیرا مزایای بی‌شماری هم برای کارفرما و هم برای مجری دارد و احتمال آسیب به آنها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

چرا گروه معماری مهندس هاله خدادادی

گروه تخصصی معماری مهندس هاله خدادادی از سال 1380 تاکنون در زمینه طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی ، بازسازی آپارتمان ، ویلا، واحدهای اداری، تجاری، مزون، آتلیه، هتل، باشگاه و اجرای طرح‌های گوناگون در انواع سبک‌های مدرن، مینیمال، کلاسیک، نئوکلاسیک، معاصر، پست مدرن و لوکس و انواع پروژه های شهری و گردشگری اقدام می نماید و تاکنون توانسته است بیش از یکصد پروژه را در سطح کشور با داشتن مهندسین طراح خلاق و تیم اجرایی حاذق در کارنامه کاری خود قرار دهد.

سوالات متداول بازسازی
آیا خودمان میتوانیم بازسازی انجام دهیم ؟

با توجه به پیچیدگی و لایه ای بودن عملیات ساختمانی قطعا انجام صفر تا صد پروژه های بازسازی و نوسازی به تخصص و تجربه در راستای اینکه بهترین کار و بالاترین بهره وری از استادکار و نیروی کارگری ببرید را نیاز دارد و با وجود تنوع در کیفیت و قیمت مصالح و متریال در بازار قطعا شرکتی که بصورت روتین با اصناف سرو کار دارد بهترین انتخاب را برای شما انجام می دهد .

لذا بازسازی آپارتمان خود را به یک تیم متخصص بسپارید. این کار به‌خصوص زمانی که به دنبال یک بازسازی اساسی و کامل باشید، حتی گاهی از بنا کردن یک ساختمان نوساز نیز پیچیدگی بیشتری دارد؛ چرا که با ممکن است با محدودیت‌های گوناگون روبرو شوید. بنابراین فکر انجام چنین کاری را توسط شخص خودتان از ذهن خارج کنید؛ چون نتیجه آن خستگی و کلافگی و در نهایت نتیجه‌ای ناراضی کننده خواهد بود.

در مجموع کمک گرفتن از شرکت پیمانکاری بازسازی ساختمان مزایای زیر رو برای شما به همراه دارد:

  • هزینه بازسازی خانه شما رو کاهش می‌دهد
  • کیفیت کار شما به علت تجربه بیشتر، بالا می‌رود
  • زمان بازسازی کم می‌شود
  • دوباره کاری به صفر می‌رسد
  • پرت مصالح به حداقل می‌رسد
چه تفاوتی بین شرکت های مجری پروژه های بازسازی وجود دارد؟
در حال حاضر مجریان پروژه های بازسازی و نوسازی به سه حالت زیر هستند: 1) افرادی که فقط به دلیل داشتن علاقه و یا سلیقه وارد این کار شده‌اند و تخصص لازم را ندارند. 2) افراد تجربی که یا سرمایه‌ای دارند و یا استادکاران قدیمی که خودشان پیمانکار شده‌اند. 3) شرکت‌هایی که دارای جواز کسب مهندس طراح و مهندس ناظر می‌باشند. توصیه می شود به منظور ایمنی در کار و احساس آرامش و داشتن نتیجه مطلوب قدر پول‌های خود را دانسته و پروژه خود را به دسته سوم واگذار نمایید. تعداد زیادی از مشتریان ما افرادی هستند که قبلا کار خود را به تیمی غیر تخصصی و یا کم تجربه واگذار کرده و در بین کار به مشکل برخورد کرده و قرارداد بهم خورده که این موضوع علاوه برخسارت مالی باعث زمان سوزی نیز می شود.